Další důkaz o rychlém načítání PS5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další důkaz o rychlém načítání PS5

Další důkaz o rychlém načítání PS5

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 5. 2019 14:01 7
Reklama

Na veřejnost se dostalo video z akce, kterou Sony pořádalo pro své investory. Zde se Sony rozhodlo ukázat tu největší novinku, na kterou společnost láká, a tím je super-rychlé SSD, které dovolí super-rychlé načítání her.

Titulem, na kterém probíhala ukázka, byl opět Spider-Man. Ve videu nejdříve vidíme porovnání načítání mezi PS4 Pro a PS5. Změna je opravdu značná. To, co PS4 Pro zvládla za 8 vteřin, zvládla nová generace pod 1 sekundu. Další ukázkou bylo i cestování po cestě, kdy se hra na PS4 Pro musela při vyšší rychlosti několikrát zastavit, aby se načetla. Nová generace vše zvládla bez jediného záseku.

Prezentace sloužila i k ukázání strategie u nové generace. Dle Sony bude tento skok opravdu značný a bude nabízet pořádně vylepšený zážitek z hraní. Nová generace předčí i skok z PS4 na PS4 Pro. Dále nám Sony ukázalo, co vše ještě veřejnosti neukázala – datum vydání, cenu, uživatelský zážitek, hry a vlastně i jméno. Jsme tedy zvědaví na to, kdy se tyto informace dozvíme, když se Sony rozhodlo nezúčastnit letošního E3.

Další důkaz o rychlém načítání PS5
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama