Chystá se desková adaptace TES
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se desková adaptace TES

Chystá se desková adaptace TES

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 5. 2019 08:39 1
Reklama

I když máme před sebou ještě několik let čekání na nový díl The Elder Scrolls, své čekání si budeme moci zkrátit další výpravou. Bethesda nám ukázala novou deskovou hru zasazenou právě do jejich fantasy světa. Tu vytváří společnost Modiphius Entertainment, které má za sebou i adaptaci Falloutu.

Desková hra dostala jméno The Elder Scrolls: Call to Arms a staví na základech již zmíněné deskovky Fallout: Wasteland Warfare. Kromě klasických PvP akcí se ve hře budou nacházet i PvE hrozby a události, které mohou s příběhem pořádně zahýbat.

Hru půjde hrát jak solo, tak ve více hráčích. První set bude určený pro dva hráče a bude zasazen do občanské války Skyrimu. Hráči v setu najdou několik ikonických postav včetně Lydie, Ulfrica či Mjolla. V rámci propagace si hráči mohou zakoupit i miniaturu Dragonborna. Po vydání Call to Arms se chystají další vlny, které základní verzi rozšíří o další rasy a postavy známých z Oblivionu či TES Online. The Elder Scrolls: Call to Arms vyjde na konci letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama