THQ Nordic na E3 ukáže dvě hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka THQ Nordic na E3 ukáže dvě hry

THQ Nordic na E3 ukáže dvě hry

Filip Švácha

Filip Švácha

20. 5. 2019 11:15 1
Reklama

Konference E3 už nám v podstatě klepe na dveře, a tak tu máme další oznámení o tom, kdo nám bude prezentovat své projekty. Tentokrát se o pozornost přihlásila rakouská vydavatelská společnost THQ Nordic. O ní je v posledních měsících známo, že ráda skupuje různé značky, takže nyní vlastní třeba práva na legendární závodní melu Carmageddon, či hororové Alone in the Dark. Bylo by celkem na místě si myslet, že nám na E3 předvedou právě jednu z reinkarnací těchto klasických titulů.

THQ Nordic má pro nás letos nachystané dvě hry. První z nich by měla mít co dočinění s vesmírem a vzhledem k tomu, že zmiňuje slovo „galaktický“, naše pozornost hned směřuje ke strategické sérii Imperium Galactica, jejíž autorská práva THQ Nordic také vlastní. S druhým projektem to bude trošku složitější, neboť u něho chybí nějaké větší indicie, ale víme, že jde o už zavedenou a oblíbenou značku, která by se měla dočkat nějakého nového přístupu. V tomto případě může opravdu jít téměř o cokoliv, neboť portfolio THQ Nordic je poměrně rozsáhlé.

Už nyní si ale můžeme být jisti tím, že pro fanoušky mají na E3 nachystána dema obou her, tudíž nás nečekají žádná předem sestříhaná videa, měli bychom tedy vidět záběry přímo z hraní. Firma si tak pro nás z obou projektů připravila gameplay ukázky.  Jsme skutečně zvědaví, co z toho nakonec bude, ale určitě se už teď moc těšíme. A jaký na to máte názor vy? Oznámí pokračování Carmageddonu, nebo třeba další díl RPG Kingdoms of Amalur? Dejte nám vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama