Rage 2 se zatím moc nedaří
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rage 2 se zatím moc nedaří

Rage 2 se zatím moc nedaří

Filip Švácha

Filip Švácha

20. 5. 2019 13:26 20
Reklama

Asi nejočekávanější jarní pecka Rage 2 už je na trhu a pokud ještě stále nevíte, jestli si ji koupit, či ne, stačí si udělat názor prostřednictvím Davidovy recenze. Bohužel hra se mu nijak zvlášť nelíbila, ale proč tomu bylo, na to si už musíte přijít sami. Jak se ale zdá, zatím ani ve světě nějakou velkou díru neudělala.

Podle posledních zpráv z Velké Británie se Rage 2 v prodejích nedaří vůbec dobře. I když bylo na ostrovech v žebříčcích prodejnosti první, podle kamenných obchodů si vede mnohem hůře, než první díl z roku 2011. Pokračování se totiž prodalo jen 25% toho, co se povedlo původní hře. Určitě tomu nepomohlo ani úterní vydání Rage 2, když jednička před lety vyšla v pátek. I měsíc květen je pro vydání hry určitě příjemnější, než většinou řádně zaplněný říjen. Přes to všechno o Rage 2 není nijak veliký zájem.

Musíme ale zmínit fakt, že ve Velké Británii probíhá na 50% nákupů digitálně, což by znamenalo, že Rage 2 se na místním trhu prodalo jen o 50% méně, než prvního dílu. Ani na Steamu se ale žádná oslava nekoná. Podle Steam Charts se největší počet hrajících zastavil na čísle 13 597, přičemž v době psaní této novinky jich bylo 3 590. Čísla z amerického trhu budou velmi pravděpodobně o něco příznivější, i tak to ale pro Rage 2 nevypadá nijak světle, a to i vzhledem k nepříliš pozitivním ohlasům. Bethesda tak asi s tímto projektem nebude nějak výrazně spokojená.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama