Prodávejte kávu ve hře Necrobarista
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prodávejte kávu ve hře Necrobarista

Prodávejte kávu ve hře Necrobarista

Filip Švácha

Filip Švácha

20. 5. 2019 12:25
Reklama

Jestliže máte rádi kávu a libujete si v duchařině, mohla by vás zaujmout pozoruhodně vypadající titul Necrobarista. Jak už název napovídá, ocitnete se v roli provozovatele kavárny Terminal v australském Melbourne, ovšem není to úplně tak obyčejný podnik. Mrtví v něm totiž mohou strávit ještě poslední den mezi živými, takže se s jeho návštěvníky nudit rozhodně nebudete.

Hra je ve vývoji již dlouhých pět let a stojí za ní relativně nové studio Route 59. Necrobarista nabídne krásnou grafickou stylizaci vycházející z anime, různorodé postavy , na řadu přijde i nekromancie a hra se chce věnovat i vyrovnávání se se smrtí. Pochopitelně nesmí chybět spousta dobré kávy a o soundtrack se stará Kevin Penkin, které ho můžete znát například díky práci na indie projektu Florence.

Naštěstí jsme se po pěti letech přiblížili datu vydání, které nakonec připadne na 9. srpna. Zahrajeme si ji pouze na PC srze Steam, o portech na konzole zatím nevíme, ale docela dost dobře si Necrobaristu dokážeme představit i na Nintendu Switch. Nezbývá než doufat, že se tahle zvláštní hra povede a my tak budeme svědky nevšedního, ale kvalitního zážitku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama