Gears 5 letos, Halo a Age of Empires za rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gears 5 letos, Halo a Age of Empires za rok

Gears 5 letos, Halo a Age of Empires za rok

David Plecháček

David Plecháček

20. 5. 2019 10:37 1
Reklama

O jedné hře ze seznamu na NeoGAFu jste už dnes slyšeli. Cyberpunk 2077 na E3 stoprocentně bude, pravděpodobně opět na konferenci Microsoftu. Tamtéž taktéž nebude chybět Gears of War 5, Halo Infinite a Age of Empires IV. I nich se týká únik na zmíněné sociální síti, za nímž stojí uživatel Braldryr.

Věříme, že už jen přítomnost této čtveřice zapříčiní, že Microsoft bude mít jednu z nejsilnějších keynote posledních let, a to stoprocentně bude hovořit i o dalších hrách a – kdo ví – možná i nadcházející konzolové generaci. Přesto do jejího vydání ještě nějaký čas zbývá, a ten musíme vyplnit hrami. Společnost z amerického Redmondu má ale v rukávu poměrně dost trumfů.

Tím nejblížším jsou Gearsy. Čtvrtý díl a první nové epochy známé značky vyšel v září 2016. Zdá se, že pokračování vyjde přesně po třech letech, neboť Braldryr tvrdí, že Gearsy taktéž vyjdou v září. Jak tento člověk tvrdí, právě hra od studia Coalition si uzme velkou část letošní tiskové konference, jejíž součástí by měla být i gameplay ukázka nebo prezentace multiplayeru a jeho režimů.

Pokud vás Gears of War neláká, možná prahnete po novinkách k sérii Halo. To na své pokračování čeká ještě déle a Infinite je navíc v ještě větší mlze než pokračování ságy rodu Fenixů. Studio 343industries by mělo cílit na vánoční sezónu 2020, s tím, že Infinite je jednoznačně cross-generačním titulem, tudíž vyjde jak na Xboxu One, tak na Xboxu novém a samozřejmě i na PC. Tuto skutečnost bychom se též měli dozvědět přímo z pódia.

Zhruba na stejné období připadá vydání nových Age of Empires. Ohledně čtvrtého dílu je poměrně dlouhou dobu ticho, ale Relic usilovně pracuje a na letošní konferenci má co ukázat. Z legendární série bychom měli vidět novou hratelnou ukázku, Relic by ale měl být jinak na informace poměrně strohý. Rok 2020 je ale údajně ložený.

Ložené je prý i odhalení nového Fable. Podle všeho na něm opravdu pracují vývojáři ze studia Playground Games, kteří dosud vytvářeli pouze závodní arkádovou sérii Forza Horizon, která svou popularitou v průběhu času předčila i původní Motorsport. Otevřené světy jim tak částečně nejsou cizí, angličtí vývojáři se ale musí popasovat s tvorbou herních mechanismů, s nimiž nemají sebemenší zkušenosti. Anebo se ukáže, že Braldryr tentokrát pravdu nemá a žádné překvapení nás nečeká. Tomu ale ani my i přes obvyklou skepsi nevěříme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama