Film Mortal Kombat vyjde v roce 2021
i Zdroj: Warner Bros. / Mortal Kombat press kit
Novinka Film Mortal Kombat vyjde v roce 2021

Film Mortal Kombat vyjde v roce 2021

Filip Švácha

Filip Švácha

20. 5. 2019 14:45 2
Reklama

Před pár dny jsme se dozvěděli o dalším připravovaném filmu podle legendární série bojovek Mortal Kombat. Do nedávna jsme si ani nebyli jistí, jestli k reebotu dojde, ale nakonec je vše na dobré cestě. Snímek se bude produkovat i natáčet v Jižní Austrálii a podle všeho by se mělo jednat o největší filmovou produkci tohoto regionu, což ostatně potvrzuje i jeho premiér Steven Marshall.

Režie se chopí Simon McQuoid, který ale bohužel zatím nenatočil naprosto nic, tudíž je velmi těžké mít jakákoliv očekávání. Na projektu se dále bude podílet scénárista Greg Russo, jenž momentálně také pracuje na scénáři k rebootu zombie hororovky Resident Evil a filmové adaptaci městské akce Saints Row. O hereckém obsazení zatím nepadlo ani slovo.

Už teď ale víme, že snímek by měl přijít do kin 5. března 2021. Upřímně od tohoto filmu asi nikdo nečeká nic moc závratného a nepomáhají tomu ani zatím zveřejněná jména tvůrců. Režisér bez zkušeností nezní nijak lákavě, a co se příběhu týče, nemůžeme očekávat nic závratného, ovšem to by v tomto případě nemusel být nějaký zásadní problém. Většině asi bude stačit, pokud bude vizuální zpracování na úrovni a hlavně pak kvalitní choreografie bojových scén. Tak uvidíme, jak se to nakonec Australanům povede.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama