Capcom má s RE Enginem velké plány
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Capcom má s RE Enginem velké plány

Capcom má s RE Enginem velké plány

Filip Švácha

Filip Švácha

20. 5. 2019 10:24 5
Reklama

Japonská firma Capcom v poslední době zažívá skvělé časy. Jejich hrám se daří náramně a zároveň jde o opravdu kvalitní kousky. Většinu z nich ale spojuje jedna věc, jmenovitě RE Engine, který poháněl jak remake druhého dílu, tak Resident Evil 7. Dokonce i Devil May Cry 5 běží na stejném enginu a Capcom má podle všeho v plánu v podobném snažení pokračovat.

Pomocí zmíněného enginu chtějí na dalších projektech pracovat i do budoucna. „Hry, které jsme v této generaci vytvořili na RE Enginu, byly veřejností velmi dobře přijaty. Od počátku vývoje tohoto enginu jsme počítali s tím, že ho budeme moci upravit pro další generaci, a proto ho do budoucna bereme jako jednu z hybných sil naší firmy,“ píše Capcom ve své finanční zprávě.

Pochopitelně ale momentálně ještě nejsou připraveni nám něco oznámit. „I přes to, že nemůžeme sdělit konkrétní počet vytvářených her ani jejich přibližná data vydání, interně se v Capcomu pracuje na několika projektech využívajících RE Engine,“ píše se dále ve zprávě.

Otázkou tedy zůstává, co pro nás asi tak chystají? Jednou z možností je určitě pokračování zombie série Dead Rising, která by po posledním díle potřebovala vlít novou krev do žil. Nechme se ale překvapit, pravděpodobně se už brzy dozvíme více informací prostřednictvím konference E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama