Overwatch oslaví své třetí narozeniny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overwatch oslaví své třetí narozeniny

Overwatch oslaví své třetí narozeniny

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

19. 5. 2019 12:35
Reklama

V pátek 24. května to budou přesně tři roky, co Blizzard vypustil do světa svou mlutiplayerovou FPS Overwatch. Hru si od té doby vyzkoušelo už více než 40 milionů hráčů, což je úspěch, který se sluší oslavit. Stejně jako minulý rok proto autoři přichystali speciální event, v rámci kterého dostanou stávající hráči několik bonusů a nováčci příležitost si Overwatch zdarma vyzkoušet.

Oslavy započnou už v úterý 21. května a potrvají až do 10. června. Výroční event proběhne na všech třech platformách a nabídne několik nových skinů a tanečky pro poslední tři hratelné postavy, jimiž jsou Baptiste, Ashe, and Wrecking Ball. Všichni účastníci oslav dostanou po přihlášení do hry speciální loot box, ze kterého získají alespoň jeden legendární předmět. Stejný loot box bude i bonusem k zakoupení balíčku 50 klasických beden. Hráči navíc dostanou možnost dostat se k předmětům a aktivitám z uplynulých akcí, kterých se nestihly zúčastnit.

Overwatch bude k dispozici zdarma pouze první týden od startu eventu. Hráči na konzolích dostanou navíc možnost si hru předem stáhnout, aby pak zbytečně neztráceli čas. Trial verze by měla být dostupná už v tuto chvíli a všichni, kteří se přes ni do světa Overwatch dostanou, se budou mít možnost zapojit do veškerých aktivit spojených s oslavou výročí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama