Vyzkoušejte Code Vein v síťovém testu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte Code Vein v síťovém testu

Vyzkoušejte Code Vein v síťovém testu

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

18. 5. 2019 09:24
Reklama

I přesto, že akční RPG Code Vein nemá ještě ani pevné datum vydání, působí celkem sebevědomým dojmem. Gameplay záběry se to na internetu jen hemží, takže na hru už snad nebudeme dlouho čekat. Kdybyste se ale mezi upíry chtěli přece jen vypravit o něco dříve než ostatní, můžete se zapojit do chystaného síťového testu.

Code Vein bude chtít v konkurenčním boji s ostatními hrami stejného žánru zaujmout především důrazem na kooperaci, takže je pochopitelné, že si autoři chtějí funkčnost tohoto stěžejního prvku řádně otestovat. Hra nebude dostupná pro všechny, pro zapojení je potřeba se registrovat na oficiálních stránkách vydavatele.

Test bude v našem regionu probíhat od 30. května a potrvá do 3. června. Přestože hra kromě Xboxu One a PlayStationu 4 vychází i na PC, k vyzkoušení bude pouze na konzolích. Přístupové kódy by měly účastníkům dorazit 29. května, od kdy si budou moci hru předem stáhnout.

Obsahem zkušební verze bude první kapitola hry, kterou projdete buď pouze za doprovodu NPC nebo v partě ve třech s některým z vašich kamarádů. Oproti svému vzoru, sérii Dark Souls, nenabídne Code Vein žádnou možnost ostatním hráčům škodit, veškeré vaše multiplayerové radovánky tedy budou čistě kooperativní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama