DLC pro House Flipper vás vezme na zahradu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC pro House Flipper vás vezme na zahradu

DLC pro House Flipper vás vezme na zahradu

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

18. 5. 2019 14:55
Reklama

Polské studio Empyrean minulý rok překvapilo hráče na PC unikátním simulátorem rekonstrukce domu a sklidilo s ním slušný úspěch. Ve hře House Flipper bylo vašim cílem opravovat staré domy a s co nejvyšším ziskem je poté prodávat. Že už jste vyhubili všechny šváby, máte vymalováno, zapojenou elektřinu a vybavenou kuchyň? Tak šup na zahradu!

První velké rozšíření pro House Flipper přináší možnost vytvořit si zahradu svých snů. Obsahový balíček s názvem Garden Flipper se zaměří na okolí domu a podle zveřejněného traileru je jasné, že vás tam bude čekat spousta práce. Zahradu bude totiž potřeba v první řadě uklidit. Teprve až vyházíte všechno přebytečné haraburdí a prosekáte se přerostlými křovinami, můžete se konečně pustit do toho pravého zahradničení.

Garden Flipper se samozřejmě nebude omezovat pouze na sázení květin, ale nabídne i možnost stavět různé altánky, bazény, houpačky pro děti a vše, co na správnou zahradu patří. Pohrát si můžete i se spoustou dekorativních předmětů a nejrůznějším vybavením. DLC je dostupné na Steamu, kde ho aktuálně naleznete v 10% slevě. Pro připomenutí původní hry se ještě můžete podívat na náš Let's Play.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama