Detaily o rozšířeních pro Metro Exodus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detaily o rozšířeních pro Metro Exodus

Detaily o rozšířeních pro Metro Exodus

Pavel Makal

Pavel Makal

17. 5. 2019 10:51 4
Reklama

Únorové Metro Exodus přineslo fanouškům postapokalyptického žánru dostatek radioaktivní zkázy, to ale neznamená, že by s ním byli autoři z 4A Games hotovi. V plánu jsou totiž hned dvě rozšíření, díky nimž se do jadernou válkou zničeného Ruska vydáme znovu.

V rámci expansion passu, který je k dispozici za 25 eur, vyjde dvojice DLC s názvy The Two Colonels a Sam’s Story. První z nich by mělo dorazit už letos v létě a jeho příběh se bude točit kolem plukovníka Chlebnikova a jeho pokusu dostat se zpět domů za svým synem do podzemí Novosibirsku. Děj budeme sledovat očima plukovníka Millera zhruba rok po těchto událostech. DLC má přinést mimo jiné i nové zbraně, mezi nimiž figuruje také plamenomet.

I druhé rozšíření se bude věnovat návratu domů, tentokrát však dostaneme k dispozici poměrně neočekávaného hrdinu. Bude jím příslušník amerických mariňáků Sam, jehož motivací bude návrat do rodné vlasti, aby zjistil, zda jsou jeho blízcí stále naživu. DLC Sam’s Story by mělo hráčům poskytnou především sandboxovou hratelnost se survivalovými prvky v prostředí Vladivostoku. Vyjde ale až příští rok.

Jak už bylo zmíněno, obě rozšíření jsou součástí expansion passu, půjdou ale pořídit také zvlášť, každé za cenu 15 eur. Hra je v současné době k dispozici na PS4, Xboxu One a PC skrz Epic Game Store.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama