Demo na PC verzi Heavy Rain už za týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Demo na PC verzi Heavy Rain už za týden

Demo na PC verzi Heavy Rain už za týden

Pavel Makal

Pavel Makal

17. 5. 2019 09:00 6
Reklama

PC hráči, kteří v uplynulých letech pokukovali po tvorbě studia Quantic Dream, jež bezvýhradně vycházelo na konzole PlayStation, se určitě zaradovali z oznámení, že se trojice her Heavy Rain, Beyond: Two Souls a Detroit: Become Human dostane i na jejich platformu, byť se toto oznámení neobešlo bez kontroverze spojené s Epic Game Store. Pokud si hry před pořízením chcete nejprve vyzkoušet, určitě vám přijdou vhod demoverze.

Dema se dočkají všechny tři výše zmíněné hry, první z nich navíc už příští týden, konkrétně 24. května. Kompletní Heavy Rain pak na PC dorazí přesně o měsíc později, tedy 24. června, za cenu necelých 20 eur. Další hrou je Beyond: Two souls, jenž se dema dočká 27. června, plná verze pak taktéž vyjde s měsíčním zpožděním, tedy 27. července. Cenovka je stejná jako v případě Heavy Rainu.

Nejčerstvější titul, loňský Detroit: Become Human, by se měl dema dočkat někdy koncem léta. Plnou verzi pak můžeme očekávat v průběhu podzimu. Za futuristické dobrodružství ze světa, v němž jsou androidi běžnou záležitostí, zaplatíte 40 eur.

Pokud máte k tvorbě Quantic Dreamu důvěru a jste o nákupu rozhodnuti dopředu, máte nyní velmi slušnou příležitost ušetřit. Všechny tři hry jsou součástí aktuálního výprodeje na Epic Game Store a můžete si je předobjednat se slevou 10 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama