Nový Splinter Cell byl pouhý žert
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Splinter Cell byl pouhý žert

Nový Splinter Cell byl pouhý žert

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 5. 2019 10:35 2
Reklama

O nový Splinter Cell hráči žádají dlouho. Již minulý rok se počítalo s jeho odhalením na E3, kde o něm ale nepadla ani zmínka. Nové informace nepřinesl ani stream o Ghost Recon: Breakpoint a prosby hráčů zůstaly prozatím nevyslyšeny. Z fanoušků si dokonce vystřelil kreativní ředitel The Division 2 Julian Gerighty, který na svém Twitteru napsal, že na novém díle Splinter Cellu pracuje společně s kreativními řediteli For Honor a Far Cry.

Jak lze asi předpokládat, tweet pobláznil všechny fanoušky této série. Julian ale často sdílí vtipné momenty z her a dokáže si ze všeho udělat srandu. Po velkém sdílení tohoto příspěvku Julian poprosil, aby jej fanoušci dále nešířili, jelikož by z toho mohl mít problém.

Dále si i postěžoval na to, aby mu PR ředitel Ubisoftu Stone Chin neříkal, co má dělat. Celou sérii ukončil otázkou „Ok. Jak smazat tweet? Ptám se pro kamaráda.“ Jak se zmiňují média, Ubisoft by nejspíše nikdy nespojil rovnou tři kreativní ředitele různých žánrů na tvorbu Splinter Cellu. Zároveň by Julian Gerighty měl velký problém, pokud by hru oznámil takto, pomocí svého Twitteru. K této události se vyjádřilo i vedení Ubisoftu. „Julian si očividně dělal srandu, jak má ve zvyku. Naši kreativní ředitelé si nejspíše užívají. V tuto chvíli nemáme v plánu žádné velké oznámení.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama