GOG rozdává prvního Zaklínače
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GOG rozdává prvního Zaklínače

GOG rozdává prvního Zaklínače

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 5. 2019 08:37 15
Reklama

Než se Geralt pustil do hledání ztracené Ciri, musel ujít dlouhou cestu. Potkal se s králi, hospodskými rváči a čas od času si se stříbrným mečem v ruce zatančil s nepěknou potvorou. Neměl jednoduchý život. Jednoduchá však nebyla ani cesta studia CD Projekt RED, které hrdinovi románů Andrzeje Sapkowského vdechlo život. Nyní nabízí příležitost zavzpomínat na první chvíle s Bílým vlkem.

Vylepšená edice prvního dílu je totiž na GOGu k dispozici zcela zdarma. Zájemci musí splnit následující – zaregistrovat se v obchodě, potvrdit odběr newsletteru a nainstalovat Gwent. Do samostatné free to play karetní hry totiž získají soudek s kartičkami. Úkolem Geralta je tedy především nalákat nové karbaníky. Fajn příležitost pro všechny, kteří ještě kartičky od CD Projekt RED nezkusili.

Jednička ve vylepšené edici obdržela dodatečnou péči od vývojářů. Zkrátily se nahrávací časy, hra by měla být stabilnější, do světa byly přidány nové NPC postavy, vylepšení se dočkaly také animace postav a mnoho dalších prvků. První díl je v této edici zkrátka ve všech ohledech lepší.

Co na to říkáte? Uděláte si výlet do historie, nebo už je na vás první díl příliš ohlodán zubem času? Dejte nám vědět v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama