Akce Void Bastards má datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Akce Void Bastards má datum vydání

Akce Void Bastards má datum vydání

Filip Švácha

Filip Švácha

15. 5. 2019 11:00 1
Reklama

O FPS Void Bastards jsme se poprvé dozvěděli skrze stream Inside Xbox X018 a pracuje na ní několik bývalých vývojářů Bioshocku a System Shocku 2. Titul vyniká zajímavou komiksovou stylizací, ale nepůjde pouze o obyčejnou střílečku. Ve hře máme za úkol dostat naši bandu pryč z oblasti Sargasso Nebula, ale nebude to nic jednoduchého. Musíme se totiž rozhodnout, jaké mise zkusíme splnit a jestli je na místě riskovat.

Důležitou součástí by také mělo být plánování našeho dalšího postupu. K dispozici tak budeme mít detailní mapu mise, která nám pomůže zjistit, na jaké protivníky potencionálně narazíme, nebo nás upozorní na systémy lodi, jež popřípadě využijeme v náš prospěch. Je tedy na místě se podle situace správně rozhodnout, zdali jít přímo do akce, nebo raději utéct a zkusit problém řešit nějak jinak.

Nově nám Humble Bundle a studio Blue Manchu sdělili datum vydání, které je stanoveno na 29. května a Void Bastards vyjdou na Xboxu One a PC. Navíc na Xboxu bude titul k dispozici skrze službu Xbox Game Pass. Už tak relativně krátké čekání si můžete zpříjemnit pomocí další ukázky ze hry, kterou si pro nás společně s tímto oznámením autoři připravili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama