Rockstar odkupuje studio Dhruva
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rockstar odkupuje studio Dhruva

Rockstar odkupuje studio Dhruva

Radek Raudenský

Radek Raudenský

14. 5. 2019 10:28
Reklama

Rockstar Games dnes oznámilo, že odkoupilo indické studio Dhruva Interactive za 7,9 milionů dolarů od firmy Starbreeze. Akvizice bude dokončena během první poloviny letošního roku a Rockstar za tuto částku získá podíl přes 91%. Dhruva bude spolupracovat se studiem Rockstar India.

Dhruva je jedna z největších indických herních společností, jež byla založena již v roce 1997. Spolupracovalo na hrách jako Halo 5, Forza Horizon 3, Quantum Break či Sea of Thieves. Starbreeze studio odkoupilo v roce 2016 za 8,5 milionů dolarů a indické studio pomáhalo s vývojem PayDay 2. Prodej Dhruvy je důsledek problémů, ve kterých se v současné chvíli Starbreeze nachází.

„Rockstar Games je vedoucí společnost v inovaci a kreativitě v moderní herní produkci. Naše společnost se od počátků soustředila na tvoření světových her a to, že jsme se nyní dostali pod Rockstar, je důkazem toho, že se nám podařilo vytvořit talentovaný tým, jež může tvořit nejlepší hry na světě a přitom pomáhat indickému hernímu průmyslu.“ Tak akvizici okomentoval ředitel Dhruva Interactive Rajesh Rao.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama