Firma Netflix se také podívá na E3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Firma Netflix se také podívá na E3

Firma Netflix se také podívá na E3

Filip Švácha

Filip Švácha

14. 5. 2019 11:18
Reklama

Do další E3 zbývá necelý měsíc a předpokládáme, že stejně jako my, jste pořádně natěšení na to, co nám herní společnosti předvedou tentokrát. Vedle už zavedených jmen, jako je Microsoft, Ubisoft a třeba Square Enix, se tam letos podívá i firma, do které byste to tak úplně neřekli. Letos se totiž v Los Angeles představí i streamovací gigant Netflix.

Informaci jsme se dozvěděli prostřednictvím twitterového účtu Geoffa Keigleyho, který se konference také zúčastní. Podle něho bychom z úst zástupců Netflixu měli slyšet o jejich budoucích plánech v oblasti videoher. Pravděpodobně se tak dočkáme další experimentů, podobně jako v případě interaktivního Black Mirror: Bandersnatch. Značek na to společnost má dostatek.

Je ale na místě si myslet, že uvidíme nějakou klasičtější herní titul? Možné je vše. Pokud si dobře vzpomínáte, na Netflixu je dostupná adaptace hry Minecraft: Story Mode. Jednalo se o jednu z posledních her dnes už neexistujícího studia Telltale, které mělo navíc pro Netflix pracovat na dalším projektu ze světa Stranger Things. Je tedy otázka, zdali se titul ještě stále nevyvíjí pod taktovkou nějakého jiného týmu. Nechme se tedy překvapit, co nám nakonec firma na E3 předvede.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama