DLC pro ETS 2 nás zavede k Černému moři
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC pro ETS 2 nás zavede k Černému moři

DLC pro ETS 2 nás zavede k Černému moři

Marek Selinger

Marek Selinger

14. 5. 2019 10:08
Reklama

V naší loňské recenzi pro zatím poslední rozšíření Euro Truck Simulatoru 2, jež nás zavedlo do oblasti Pobaltí, jsme vyjadřovali naději, že příště nás vývojáři z pražského studia SCS Software vezmou na Balkán. To jsme se ale přepočítali...

Další končinou, kam bude zavážet zakázky, se totiž stane region okolo Černého moře, konkrétně do hry přibydou tři nové země. Podíváme se tak do Rumunska, Bulharska a evropské části Turecka. Rozhodnutí autorů kvitujeme, minimálně z té stránky věci, že jsme v rámci hry zatím byli zvyklí spíše na „západní“ styl krajiny i měst, v příštím DLC se dočkáme trochu té východoevropské i orientální exotiky. Konkrétně budeme objevovat malé vesničky, husté lesy, pobřežní oblasti i hustě obydlené metropole všech uvedených států.

Kromě toho se tradičně můžeme těšit na některé lokální speciality, jako je například známá silnice Transfăgărășan v Transylvánii v severním Rumunsku. Mimochodem, právě po ni se v jednom starším dílu seriálu Top Gear proháněla známá trojice Clarkson, Hammond a May.

DLC s názvem Road to the Black Sea by mělo vyjít do konce tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama