Youngblood se inspiruje Dishonored
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Youngblood se inspiruje Dishonored

Youngblood se inspiruje Dishonored

Filip Švácha

Filip Švácha

13. 5. 2019 11:36 5
Reklama

Švédské herní studio MachineGames si pro nás připravuje další pokračování slavné série Wolfenstein, tentokrát s podtitulem Youngblood. Jak už název napovídá, v příběhu se zhostíte role dcer Williama Blazkowitcze a hlavní změnou by oproti předešlým dílům měla být možnost projít celou hru ve dvou s kamarádem. Dvojčata Yess a Soph budou totiž mít plné ruce práce s osvobozováním svého otce z Paříže osmdesátých let.

Na hře se ale ještě podílí vývojáři z Arkane Studios, které znáte především díky sérii Dishonored. Podle výkonného producenta Jerka Gustafssona si právě z jejich práce půjčují pár nápadů, takže bychom se měli dočkat trošku odlišného zážitku. Kampaň bude kratší, ale zato bychom měli mít více volnosti v tom, jak postupovat danou misí.

„Myslím si, že hráči v level designu uvidí spoustu podobností se sérií Dishonored, takže v tomto směru bude zážitek odlišný, ale je to pro dobro samotného projektu, obzvlášť ve smyslu přístupu k soubojům a celkově k misi jako takové. Otevřená struktura a kooperace nám, co se týče vyprávění, trošku zkomplikovala situaci. Podle nás máme silný příběh, ale je dost odlišný od toho, co jsme dělali předtím. Je trochu lehčí nejen svojí náladou, ale také i po obsahové stránce, a to je podle mě ta velká změna oproti ostatním dílům série. Kampaň je lehce kratší, ale možnosti v hratelnosti jsou mnohem větší,“ říká k tomu Gustafsson.

Autoři pro nás tak mají připravené různé vedlejší mise a výzvy, abychom se nenudili, až hru dokončíme a mělo by jich být více, než kdy předtím. Uvidíme tedy, jak tahle spolupráce nakonec dopadne. Jestliže se nic nepokazí, Wolfenstein: Youngblood na trh dorazí 26. července a zahrajeme si ho na Nintendu Switch, PC, Xboxu One a PlayStationu 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama