Naughty Dog shání posily do týmu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Naughty Dog shání posily do týmu

Naughty Dog shání posily do týmu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

13. 5. 2019 07:15 3
Reklama

Studio Naughty Dog se s vývojem pokračování The Last of Us pomalu blíží do velkého finále. Zhruba před měsícem se Neil Druckmann pochlubil, že již mají za sebou natáčení závěrečné scény ve hře. I další informace nasvědčují, že bychom se s Joelem a Elie mohli zase brzy setkat.

Závěrečná scéna natočena? Takže herci mají splněno? Dá se to tak říct. Neil Druckmann totiž nedlouho poté sdílel fotku hlavních protagonistů. Troy Baker a Ashley Johnson, představitelé Joela a Ellie, se po přípitku konečně mohli vyvléct ze speciálních motion capture obleků.

Herci mají natočeno, záznam jejich výkonů však stále vyžaduje nějakou tu péči. Se závěrečnou fází potřebuje studio Naughty Dog evidentně trochu pomoct. Za tím účelem bylo otevřeno hned několik pracovních pozic. Hledají se animátoři interaktivních filmečků, animátoři se specializací na potyčky, výtvarníci se zaměřením na osvětlení, programátoři multiplayeru, gameplay programátoři, level designéři a mnoho dalších. O pozicích se na Twitteru zmínil game director Anthony Newman, který v příspěvku prohlásil, že nově otevřené pozice mají napomoci s dokončením hry.

Ve studiu tedy momentálně chybí téměř dvacet lidí. Právě závěrečné úpravy a dodělávky patří mezi ty nejnáročnější fáze celého vývoje. Stále není jasné, kdy se hry dočkáme. Co myslíte, stihnou vývojáři odbavit The Last of Us Part 2 ještě letos? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama