Devolver Digital nebude na E3 chybět
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Devolver Digital nebude na E3 chybět

Devolver Digital nebude na E3 chybět

Filip Švácha

Filip Švácha

13. 5. 2019 12:45 5
Reklama

I letos nás na E3 čeká minimálně jedna konference, u které si můžeme být jisti, že bude naprosto šílená a vyrazí vám dech. Někdo možná už tuší, ale ano, bavíme se skutečně o Devolver Digital. Ti se nám pomocí svého twitterového účtu svěřili o plánech do budoucna a ty naštěstí zahrnují i letošní E3. Je pravda, že bez nich by rozhodně byla o dost chudší.

Poslední dva roky si pro sebe podium uzmula nekompromisní Nina Struthers, která se s ničím nemaže a paroduje i ty největší herní firmy, nechává mrzačit své spolupracovníky a celkově je opravdu nadšená, že může být součástí skvělého herního průmyslu. Pochopitelně k tomu ukáže i pár her. Z minulého roku to byla například akce My Friend Pedro, nebo survival s vězeňskou tematikou Scum.

Co nás tedy čeká letos? Nina Struthers nám na konci minulé konference lehce zkolabovala, ale i tento rok by se k nám měla vrátit, i když podle všeho v nějaké kyberneticky upravené podobě. Pevně ale věříme, že na její projev to nebude mít nějaký výrazný vliv a ona tak neztratí nic ze svého zápalu. Konference bude probíhat v pondělí 10. června od čtyř od rána.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama