Code Vein v novém gameplay videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Code Vein v novém gameplay videu

Code Vein v novém gameplay videu

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

12. 5. 2019 11:59 1
Reklama

Od oznámení Code Vein už uplynuly více než dva roky. Hra inspirovaná sérií Dark Souls své původní datum vydání stanovené na září 2018 nestihla a po výrazném odložení se po delší době připomíná novými gameplay záběry. Ani nový trailer nám ale příliš konkrétní představu o tom, kdy se do světa Code Vein budeme moci ponořit bohužel nenabízí.

Na konci videa totiž bez dalšího upřesnění svítí číslo 2019, takže se pravděpodobně dočkáme nejdříve koncem tohoto roku. Už při přesunu vydání hry na letošní rok se vývojáři nechali slyšet, že si na vybroušení hratelnosti dávají hodně záležet a nechtějí vydání Code Vein uspěchat. Jak se jim podařilo s vývojem pokročit se můžete přesvědčit sami.

I když hra svou inspiraci v hratelnosti nezapře, snaží se odlišit alespoň zasazením a grafickou stylizací. Upírům to v postapokalyptickém světě sluší a to bude mnohým fanouškům stačit jako důvod, proč se do další souls-like hry zakousnout. Samotná hratelnost se pak točí kolem zabíjení potvor a silných bossů, zkrátka jak to máme rádi. Hra je ve vývoji pro PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama