Představeno rozšíření pro Monster Hunter
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představeno rozšíření pro Monster Hunter

Představeno rozšíření pro Monster Hunter

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 5. 2019 09:21
Reklama

Společnosti Capcom se aktuálně daří víc než dobře. Za úspěchem stojí mimo jiné také Monster Hunter: World. Vždyť jen v loňském roce se podařilo vyexpedovat přes deset milionů kopií hry. Je tedy naprosto logické, že se Capcom snaží o úspěšnou značku pečovat. Aktuálně se v nehostinném světě potuluje Geralt z Rivie, což je zajisté vzácná návštěva. Pozornost fanoušků však směřuje jinam.

Na včerejší prezentaci State of Play bylo totiž představeno nové rozšíření. Iceborne nabídne příběh navazující na kampaň původní hry. Samotný název leccos napovídá. Lovci přerostlých potvor budou muset investovat do teplého oblečení. Při průzkumu Hoarfrost Reach se totiž krom nových monster musí vypořádat s mrazem a tunami sněhu. A to doslova. Zkušení lovci se však s nepříjemnou zimou umí poprat. Zahřejí se i bez ohně, pomáhají třeba chilli papričky.

V novém prostředí se samozřejmě pohybují unikátní tvorové. V záběrech se objevila například neposedná wyverna Banbaro. Ta s oblibou útočí na lidi, ale také na ostatní bestie. Beotodus zase využívá sněhové pokrývky, pod níž se umí šikovně schovat. Lovec většinou vidí pouze hrůzu nahánějící roh, který připomíná žraločí ploutev. Nargacuga pak patří mezi staré známé, v sérii Monster Hunter se tento přerostlý netopýr již objevil. Jeho útoky však vývojáři vyšperkovali, takže určitě překvapí i zkušené veterány. Třešničkou na dortu je drak Velkhana. Jeho ledový dech bude zajisté odzbrojující, informace o něm si ale vývojáři šetří do budoucna.

Další podrobnosti lze načerpat v přiloženém streamu. Monster Hunter World: Iceborne vyjde nejprve na konzolích, dostupný bude 6. září. Datum vydání na PC bude teprve upřesněno, předběžně se operuje s obdobím mezi prosincem a únorem. Krom digitální edice bude možné pořídit také Master Edition s původní hrou. Bez ní se totiž do Hoarfrost Reach nikdo nedostane.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama