Ukázky lokalizace The Sinking City
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázky lokalizace The Sinking City

Ukázky lokalizace The Sinking City

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 5. 2019 11:52 2
Reklama

Literární dílo Howarda Phillipse Lovecrafta je v herním světě velmi oblíbenou inspirací i předlohou. Jednou z her, které staví na základě mýtů tohoto autora, je i detektivní adventura The Sinking City, na které pracuje studio Frogwares. Hra by měla dorazit na naše obrazovky už koncem příštího měsíce a pokud se na ni těšíte a zároveň tak úplně nevládnete cizími jazyky, určitě vás potěší česká lokalizace.

Několik ukázek z ní naleznete v přiložené galerii a jak se zdá, dali si překladatelé skutečně záležet. The Sinking City se odehrává ve 20. letech minulého století ve fiktivním městečku Oakmont ve státě Massachussetts. V roli soukromého očka (jak jinak) a válečného veterána Charlese W. Reeda se budete snažit přijít na kloub záhadě záplav, jež město postihují, ale také děsivých vizí, které do něj lákají desítky lidí.

The Sinking City nabídne relativně otevřený svět, město Oakmont je rozděleno do sedmi čtvrtí, mezi nimiž se budete moci svobodně pohybovat v rámci svého vyšetřování. Jednotlivé úkoly budou mít hned několik možných vyústění na základě toho, jak se vám při pátrání bude dařit.

Samozřejmě nepřijdete o okultní tématiku, ostatně z Oakmontu je to do nyní zničeného Innsmouthu co by kamenem dohodil. Hra poběží na Unreal Enginu 4 a dočkáme se jí na PC, PS4 a Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama