EA Access dorazí na PS4 v červenci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA Access dorazí na PS4 v červenci

EA Access dorazí na PS4 v červenci

Marek Selinger

Marek Selinger

7. 5. 2019 16:29 9
Reklama

Spekulace o příchodu služby EA Access i na PS4 se vyrojily již před pár měsíci. A jak se říká, na každém šprochu pravdy trochu. To se potvrzuje i nyní, kdy Sony oznámila, že bezmála po pěti letech od původního spuštění na Xboxu One se předplatné dostane i na její platformu.

Stane se tomu někdy v průběhu července, cena bude nastavena na 99 Kč (3,85 euro) za měsíční tarif, případně 599 Kč (23,28 euro) za ten celoroční. Za tyto částky dostaneme přístup k několika desítkám her od tohoto vydavatele, jako příklady uveďme Battlefield 1, Burnout Paradise Remastered, Dragon Age: Inquisition, Mass Effect: Andromeda, Need For Speed Payback či celou řadu sportovní titulů. Kromě toho lze v rámci předplatného využít i drobných slev při nákupu her právě od Electronic Arts.

K oznámení příchodu služby na PS4 se prostřednictvím svého zástupce Matta Bilbeya vyjádřila i samotná EA: „Naším cílem je dávat hráčům možnost výběru ohledně vyzkoušení a hraní našich her, bez ohledu kdy si co vyberou. Jsme moc rádi, že službu spouštíme i na konzoli od Sony,“ říká výkonný viceprezident společnosti. Pro majitelé této platformy tak přichází ideální příležitost, jak si vyzkoušet celou řadu her, které by si třeba ani sami nekoupili, navíc za relativně férovou cenu. Na druhou stranu musíme přiznat, že jsme tento krok čekali klidně o dva až tři roky dříve, byť zde hrál výraznou roli postoj japonské společnosti, jež spuštění EA Accessu dlouho odmítala s tím, že by se mohlo jednat o konkurenci PS Plus.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama