Xbox exkluzivní Hra o trůny? To ukáže až E3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox exkluzivní Hra o trůny? To ukáže až E3

Xbox exkluzivní Hra o trůny? To ukáže až E3

David Plecháček

David Plecháček

6. 5. 2019 11:45 7
Reklama

Na světě nechodí příliš režisérů, kteří by byli vyloženě pod drobnohledem. Do konce dubna to byli bratří Russovi, od té doby se nemluví o žádné jiné dvojici, než kterou je David Benioff a Daniel Weiss. Hra o trůny je na každém rohu, naprosto pohltila sociální sítě a všichni čekají, jak závěr v očích obou dopadne. Všichni ale víme, že nejde jen o závěr. George Martin vytvořil neuvěřitelně bohatý svět, který jen čeká, až se do něj někdo opět ponoří a přijde s úplně jiným příběhem.

Tento krok se chystá učinit i HBO, a tak i když jsme ještě nedošli k závěru (natož knižnímu závěru), chystá se prequel z dob dávno minulých. Stále se ale bavíme o filmech/seriálech a knihách, ale opomíjíme hry. Příliš jich není, nejvýraznější je snad ta od Telltale, která ve finále nebyla tak špatná a svou službu fanouškům splnila. Asi se nicméně shodneme na tom, že Hra o trůny by si zasloužila i poněkud velkolepější zpracování.

Bez jakéhokoliv kontextu se dost možná jedno takové chystá. Anebo také ne. Nový příspěvek na Twitteru Xboxu si lze vyložit různě. Můžeme z něj usuzovat, že i Microsoft bedlivě sleduje aktuální závěr seriálu a jen na něj obyčejně odkazuje. Ale protože se za měsíc otevřou brány Convention Center v LA a započne E3, možná i láká na odhalení hry, o níž jsme neměli sebemenšího tušení.

Dvanáct prakticky nicneříkajících vteřin může znamenat cokoliv, stejně jako parafrázované motto Noční hlídky „And now your wait begins“. Pod plameny se skrývá znak targaryenského rodu, ale ani ten nám nenapoví. Víte, co nám zbývá. Čekat. Přesně tak, jak nás tweet vybízí. Pokud by ale Microsoft uloupil licenci pro sebe, získal by velice zajímavou značku, jejíž popularita stále roste.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama