Tento týden proběhne další State of Play
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tento týden proběhne další State of Play

Tento týden proběhne další State of Play

Marek Selinger

Marek Selinger

6. 5. 2019 17:10
Reklama

Sony bude se svou konferencí chybět na letošní E3. To je informace, kterou známe už od konce loňského roku. Aby svou absenci na tomto veletrhu alespoň částečně fanouškům vynahradila, rozhodla se uspořádat online prezentace, kde chce demonstrovat aktuální novinky spojené se svou platformou.

První taková proběhla na konci března a řekněme si na rovinu, že se o žádnou hitparádu skutečně nejednalo. Nedočkali jsmes se žádného výrazného oznámení, jen několika trailerů, navíc často zaměřených na PS VR. To se snad změní při druhé State of Play, jež je naplánována na půlnoc ze čtvrtka na pátek. Bohužel pro Středoevropana se nejedná o příliš výhodný termín, ale nemusíte se bát, na hreji naleznete během pátku vše důležité.

A na co se dle samotné Sony můžeme těšit? Zcela určitě se dočkáme nových záběrů z remaku PS1 klasiky MediEvil i na ohlášení zbrusu nové hry ze stáje japonské společnosti. Doufáme, že se nebude jednat o další PS VR titul. Naopak nám jistě nebudou poskytnuty žádné informace o next-gen konzoli. My jen doufáme, že stream nedopadne takovým nezdarem, jakým byl ten první. Odpovědi se dočkáme v noci ze čtvrtku na pátek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama