Borderlands 3 na Xboxu One X v 60 fps
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Borderlands 3 na Xboxu One X v 60 fps

Borderlands 3 na Xboxu One X v 60 fps

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

5. 5. 2019 08:27 6
Reklama

Kolem třetího dílu Borderlands se kvůli relativně brzkému datu vydání začalo po oficiálním oznámení točit mnoho otázek a jednou z nich je, jak si hra poradí s vylepšenými verzemi konzolí. Po odhalení gameplay záběrů se na toto téma rozpovídal producent Gearboxu Chris Brock, který pro Windows Central prozradil, jak hra využije Xbox One X.

Důležité upozornění na začátek je, že optimalizace Borderlands 3 ještě nezašla tak daleko, aby měl tým přesně jasno v tom, jaké volby hráčům ve finále nabídne. Jisté je, že se vývojáři snaží o dosažení jak 4K rozlišení, tak 60 snímků za vteřinu. Oboje najednou ale samozřejmě nedostaneme, takže půjde o to, co každý z hráčů upřednostní.

Při 4K rozlišení si chtě nechtě budeme muset vystačit se 30 fps. V jakém rozlišení hra poběží při dvojnásobné hodnotě není jisté, minimálně ovšem očekáváme Full HD. Na základě zkušeností z předchozích her můžeme předpokládat, že na PS4 Pro bude situace velmi podobná, přestože o konzolích od Sony nepadlo v rozhovoru ani slovo.

Dalším faktem je, že na základním Xboxu poběží hra v jediném režimu, nabízejícím tradičních 30 fps. To samé zřejmě potká i základní PlayStation 4. Borderlands 3 vychází už 13. září, takže jak se autorům optimalizace podařila zjistíme už relativně brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama