Close to the Sun je k dispozici na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Close to the Sun je k dispozici na PC

Close to the Sun je k dispozici na PC

Filip Švácha

Filip Švácha

3. 5. 2019 11:47 4
Reklama

Hororový titul Close to the Sun, který se inspiruje prací vynálezce Nikola Tesly a nápadně připomíná legendární sérii Bioshock, je už nyní k dispozici na PC. Studio Storm in the Teacup při té příležitosti do světa vypustilo launch trailer. V této temné adventuře se ocitnete v kůži novinářky Rose, která se na megalomanské lodi postavené Nikolou Teslou snaží najít svoji ztracenou sestru.

Jak je z videa patrné, hra se kromě Bioshocku inspiruje i hororovějšími tituly, jako je třeba SOMA. Rose se při svém putování nebude moci bránit, a tak si musí poradit pomocí důvtipu a svojí inteligence. Jako hráče vás tak, kromě prozkoumávání obrovského plavidla Helios, čeká řešení různých hádanek, puzzlů a občas i zběsilý útěk.

Je ale nadmíru jasné, že na lodi se něco šeredně pokazilo a podle traileru v tom asi částečně má prsty i vaše sestra Ada. Na Heliosu totiž pracovala jako jeden z vědců a její výzkum měl změnit svět. Nakonec se tak i stalo, akorát ne zcela podle jejích představ. Jestli se vám podaří Adu najít, si můžete na PC ověřit už teď, na konzolové verze si ještě budeme muset nějaký čas počkat, ale k jejich vydání by mělo dojít ještě letos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama