Epic Games kupuje studio Psyonix
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Epic Games kupuje studio Psyonix

Epic Games kupuje studio Psyonix

Radek Raudenský

Radek Raudenský

2. 5. 2019 08:15 18
Reklama

Včera večer nám Psyonix, studio stojící za Rocket League, oznámilo, že se připojí do rodiny Epicu. Akvizice proběhne ke konci května, a jak tomu bývá i u exkluzivních titulů, ani nyní neznáme přesnou částku. Psyonix při této příležitosti děkuje své komunitě, která to ale nebere moc dobře.

Prozatím víme, že Rocket League zůstává na Steamu, a to se vším všudy. Psyonix bude stále tvořit nové updaty a gameplay se nijak nezmění. V budoucnu se ale Rocket League skutečně přesune na Epic Games Store a studio doufá, že tato akvizice dovolí dělat věci, které předtím sami nemohli.

Nejbližší změnu prý uvidíme na finále sedmé sezóny Rocket League Championship Series, které by nejspíše mělo být větší a velkolepější. S přesunutím na Epic Games Store se také počítá s podporou hraní mezi těmito dvěma platformami.

I když obchod působí unáhleně, Psyonix má s Epic Games dlouholetou zkušenost. Spolupracovali na hrách jako Gears of War či sérii Unreal Tournament, obě studia se tak dobře znají a ví, co od sebe očekávat. My doufáme v to, že se Psyonix soustředí pouze na Rocket League a nebude muset vypomáhat s Fortnite.

Jak lze asi očekávat, komunita okolo Rocket League nebere akvizici dobře. Zatím se neobjevuje moc nadávek, ale zejména obav. Obav o budoucí updaty, DLC, nová auta a zejména o Steam Workshop. Uvidíme, jak se s těmito problémy Psyonix vypořádá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama