American Fugitive se inspiruje v GTA 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka American Fugitive se inspiruje v GTA 2

American Fugitive se inspiruje v GTA 2

Marek Selinger

Marek Selinger

2. 5. 2019 09:18 1
Reklama

Indie scéna je nekonečnou studnicí zajímavě vypadajících projektů. Jedním z nich je i titul American Fugitive, jenž může být považován za moderní reinkarnaci druhého GTA.

Na něj se American Fugitive odvolává malebnou grafikou s top-down pohledem i samotnou herní náplní, kdy se nám dostane velkého otevřeného světa, ve kterém budeme v polovině 80. let hledat cestu za spravedlností i pomstou. Ujmeme se totiž Willa Rileya, neprávem odsouzeného chlápka, který se po úspěšném útěku z vězení (říkal někdo A Way Out?) vydá na dobrodružství, jež krom snahy o dopadení vraha jeho otce nabídne vše, co bychom si od moderního nástupce GTA 2 přáli. Tedy pohyb po volném světě v mnoha dopravních prostředcích, vkrádání se do obydlí a samozřejmě i samotný boj s pořádkovými jednotkami. 

Hru mají na starost vývojáři z Fallen Tree Games a musíme uznat, že zatím vypadá naprosto skvěle. Vydání je naplánováno již na 21. května pro PC, PS4, Xbox One i Nintendo Switch a my se nemůže dočkat, až se nám dostane do rukou. Už dlouho jsme u nějakého titulu neměli pocit, že ho chceme hrát okamžitě. Na American Fugitive se však opravdu těšíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama