Trailer k filmu Sonic the Hedgehog
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer k filmu Sonic the Hedgehog

Trailer k filmu Sonic the Hedgehog

Filip Švácha

Filip Švácha

1. 5. 2019 13:33 4
Reklama

Aby těch filmů nebylo málo, tak kromě oznámení prací na snímku podle herní série Saints Row se na internetu objevil také první trailer z připravovaného filmu Sonic the Hedgehog. Nutno podotknout, že většina webů o něm nepíše nic moc pozitivního. Názor si ale samozřejmě dokáže udělat každý sám.

V ukázce se tedy konečně podíváme, jak bude Sonic vypadat. Děj nebude nikterak složitý, Sonic způsobí masivní výpadek energie, a tak celou záležitost musí prošetřit americká vláda, která na tuto práci povolá Dr. Eggmana, jehož ve filmu ztvární Jim Carrey. Jak už je zvykem, ten je řádně ztřeštěný, ale problém je, že alespoň v prvních záběrech vůbec jako zmíněný doktor nevypadá. Později už je to ale o něco lepší.

Fanouškům se také nezamlouvá chrup legendárního modrého ježka, který by prý rozhodně neměl mít lidské zuby. Jestli je to špatně, nebo ne, necháme na vás. Kromě Jima Carreyho se ve snímku také objeví James Marsden, jenž bude v příběhu figurovat jako kamarád Sonica. Jak to celé dopadne, se dozvíme někdy letos v listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama