Stardew Valley bude mít další update
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stardew Valley bude mít další update

Stardew Valley bude mít další update

Filip Švácha

Filip Švácha

30. 4. 2019 14:05
Reklama

Všichni virtuální farmáři by měli okamžitě zbystřit, protože do populárního simulátoru Stardew Valley míří další rozsáhlý update. Ten minulý do hry přinesl dlouho očekávaný multiplayer, ale autor titulu Eric Barone rozhodně neusíná na vavřínech, a tak se rozhovořil o v pořadí už čtvrtém rozšíření. Co nás tedy čeká dál?

Půjde především o zcela novou mapu, kde si budeme pěstovat naše zahrádky. Ta se bude jmenovat Four Corners a užijeme si ji jak o samotě, tak v online režimu s ostatními. Jak přibližně vypadá, nám Eric ukazuje na svém twitterovém profilu. Kromě toho si autor všiml názoru hráčů a nově tedy budeme mít možnost v multiplayeru rozdělit peníze mezi jednotlivými farmáři.

„Jestliže máte už existující farmu, finance zůstanou společné, ale můžete jít do starostova domu a tam je oddělit (nebo zase spojit). Peníze se poté rovnoměrně rozdělí mezi hráče. Při tvorbě nové farmy si pak nastavíte, jak to budete do budoucna chtít dělat,“ vysvětluje Eric Barone.

On sám chce farmaření udělat více samostatné, takže i když budeme mít stále společné jeskyně, doly a komunitní centra, update by měl více vyzdvihnout roli jednotlivce. Bohužel nám zatím neprozradil, kdy bychom se těchto velkolepých plánů měli dočkat, ale určitě si ho poprvé vyzkouší fanoušci na PC. Na konzole pak update dorazí o něco později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama