Květnová nabídka Goldu vás nenadchne
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Květnová nabídka Goldu vás nenadchne

Květnová nabídka Goldu vás nenadchne

Marek Selinger

Marek Selinger

30. 4. 2019 09:20 1
Reklama

Na nadcházející nabídku her pro předplatitele služby Xbox Live Gold jsme si museli počkat déle, než jsme zvyklí. Běžně se s ní totiž Microsoft chlubí přibližně o týden dříve. Bohužel však musíme konstatovat, že odkládání oznámení se neobrátilo v nějaký skvělý seznam titulů.

Situace je totiž přesně opačná. Americká společnost dává čím dál tím více najevo, že pro ni hraje prim jiný typ předplatného v podobě Xbox Game Pass, který naopak podporuje čím dál tím novějšími hrami. Hráči s Goldem tak budou téměř jistě v květnu odcházet zklamaní. Prvním titulem, jenž obdrží, je nejnovější The Golf Club s licencí PGA Tour. Dále mohou očekávat na multiplayer zaměřenou akci Marooners, kde se na jedné pohovce před obrazovkou mohou setkat až čtyři hráči. Nakonec Microsoft nabídne přes zpětnou kompatibilitu dva tituly z Xboxu 360, Earth Defense Force: Insect Armageddon a Comic Jumper: The Adventures of Captain Smiley.

Jak vidno, v květnu se o žádnou hitparádu jednat nebude. Co na nabídku říkáte vy? Věříte, že ji Sony hravě překoná? Dejte nám vědět do diskuze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama