Další spekulace o novém PlayStationu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další spekulace o novém PlayStationu

Další spekulace o novém PlayStationu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

30. 4. 2019 12:03 13
Reklama

Spekulací není nikdy dost, ještě když se jedná o nadcházející next-gen konzoli PS5. Tentokrát se údajný leak objevil na redditu, kde uživatel 17791 píše o meetingu, který Sony uspořádalo den po oznámení PS5. Kamarád tohoto uživatele se na tento meeting dostal díky své práci.

Na akci se prozradily další podrobnosti co se hardwaru týče. Procesor by měl být 8 jádrový AMD Zen 2 s taktem 3,2 Ghz. O grafické kartě jsme již věděli, že půjde o custom Navi, nyní se dozvídáme i to, že by měla mít 56 CU jednotek, takt 1,8 Ghz a neuvěřitelných 12,9 Teraflops. Pro porovnání – PS4 Pro zvládá 4,12 Teraflops

Ono záhadné SSD, které Cerny vychvaloval do nebes, by ve skutečnosti měl být hybrid SSD a HDD. Zmínka padla i na zpětnou kompatibilitu, jenž bude podporovat boost mód, který by měl umožnit hrám z PS4 využít výkon hardwaru PS5. Nová konzole by měla mít až 24 GB RAM. Uživatel „pravost“ svého tvrzení dokládá i fotkou z oné akce. Co myslíte, je možné, že by PS5 zvládlo mít takovýto hardware? A pokud ano, tak skutečně za „pouhých“ 500 dolarů?

Další spekulace o novém PlayStationu
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama