NBA 2K Playgrounds 2 je cross-play
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka NBA 2K Playgrounds 2 je cross-play

NBA 2K Playgrounds 2 je cross-play

Filip Švácha

Filip Švácha

29. 4. 2019 12:14
Reklama

Možnost hrát se svými kamarády, kteří mají jiné herní zařízení než vy, je v poslední době stále diskutovanější téma. Cross-play se možná v budoucnu stane standardem, ale cesta to bude rozhodně zapeklitá a dlouhá. Stále ještě nejsou ani zdaleka všichni přesvědčeni o tom, že toto je ta správná volba. K nim ale rozhodně nepatří vývojáři ze Saber Interactive, kteří mají na kontě arkádový basketbal NBA 2K Playgrounds 2.

Nejnovější update totiž do titulu přináší možnost hrát online mezi PC, Xboxem One a Nintendem Switch.  Jak se zdá, tento krok je hlavním předmětem změny, neboť autoři nezveřejnili, co dalšího se rozhodli upravit, tedy kromě přidání dalších oblečků pro vaše basketbalisty. Těch je ve hře přes tři sta, včetně legend jako je Michael Jordan, nebo Kobe Bryant.

Společně s nimi si zahrajete na basketbalových hřištích ve Washingtonu D.C., St. Louis, Soulu a Austrálii. To vše si pak můžete užít v kooperaci až pro čtyři hráče. Bohužel, jak už je tradičně zvykem, cross-play se opět vyhýbá uživatelům konzole PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama