Jak vypadá Zelda ve first person režimu?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak vypadá Zelda ve first person režimu?

Jak vypadá Zelda ve first person režimu?

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

29. 4. 2019 08:30 1
Reklama

Poslední Zelda je mezi tvůrci modifikací velmi populární. Nedlouho po vydání se díky emulátoru Cemu podařilo zpřístupnit klenot od Nintenda i hráčům na PC. Hra sice byla funkční, trpěla ale na zásadní nedostatky. Objevovaly se třeba problémy s kolizním systémem nebo s fyzikou. Chyby se však z velké části podařilo vyřešit a tak přichází na řadu nové experimenty.

O jednom takovém jsme již psali necelé dva roky nazpět. Nadšenci se snažili dodat možnost navštívit barevný svět s kamarádem v kooperačním režimu. Zdá se však, že si ukousli moc velké sousto. O těchto snahách není ani vidu, ani slechu. Je tedy dost dobře možné, že to autoři vzdali.

Neznamená to však, že by Zelda modery přestala zajímat. Důkazem je novinka v podobě first person režimu. Ten ještě víc vtáhne do hry a umožní kochat se malebnou krajinou království Hyrule z pohledu první osoby.

Zajímavé je, že se hra hned v několika případech plynule přepíná zpět do třetí osoby. Dochází k tomu během plavání, šplhání po horách a v boji. Útočit lze však i ve first person režimu. Jak to celé vypadá, můžete zjistit v přiloženém videu. Co na to říkáte? Uvítali byste tuto možnost také v základní hře? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama