Gone Home je zdarma na Humble storu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gone Home je zdarma na Humble storu

Gone Home je zdarma na Humble storu

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

28. 4. 2019 09:58 2
Reklama

Nezávislý titul Gone Home od studia Fullbright vzbudil v roce 2013 v mnoha hráčích nemalé nadšení. Hra získala především za svůj příběh a způsob vyprávění řadu ocenění a jestli vám do této doby unikala, určitě byste měli využít aktuální nabídku Humble Bundle storu. Gone Home je totiž až do 3. května k dispozici zdarma.

Jak už je na Humble storu zvykem, hra je bez DRM ochrany a po aktivaci ji spustíte klasicky přímo z vašeho PC, tedy bez potřeby pouštět nějaký launcher. Akce souvisí s propagací služby Humble Monthly Trove, kterou si ale pro získání Gone Home předplácet nemusíte. Účet na Humble storu je samozřejmě nutností, pak už stačí jen následovat tento odkaz.

Příběh hry vás postaví do role mladé dívky Katie, která se vrací ze zámoří za svou rodinou do Boon County v Oregonu. Místo šťastného shledání se svými blízkými však nachází pouze prázdný dům a vzkaz od své sestry, že nemá pátrat po tom, co se stalo. Vás samozřejmě čeká pravý opak a průzkumem opuštěného domu postupně odhalíte, kam vaše rodina zmizela.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama