Přichází Fortnite Endgame
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přichází Fortnite Endgame

Přichází Fortnite Endgame

Martin Synek

Martin Synek

26. 4. 2019 07:55 3
Reklama

Jak už jsme dříve informovali, do oblíbené battle royale hry Fortnite se opět podívali Avengers. Tentokrát půjde spíše o jejich ikonické zbraně, kterými se budete muset začít co nejlépe ohánět, abyste zastavili šíleného titána Thanose.

Opět půjde o časově omezený mód (objevil se poprvé včera), který nás zavede do boje proti Thanosovi (hlavní záporák celého Marvel Cinematic Universe) a jeho hordám vojáků Chitauri. Thanos musí po mapě Fortnite posbírat všech šest Kamenů nekonečna, aby mohl provést takzvaný „snap royale“. Fanoušci již vědí, že jde o ono lusknutí prsty, které má za důsledek vymazání všeho živého.

Aby hráči zlovolného titána dokázali zastavit, do vínku jim budou dány ikonické zbraně slovutných Avengers. Připravte se tedy na máchání Thorovým Stormbreakerem, využít půjde Captainův štít nebo Iron Manovy rukavice a v neposlední řadě si zastřílíte i z Hawkeyova luku. Společně s tím se také můžete těšit na nové věcičky, jako jsou spreje, bannery nebo dva nové kostýmy. Tím prvním má být kostým Black Widow a druhý bude odhalen v průběhu příštího týdne.

Níže se můžete podívat i na nové video, které poutá právě na mód Fortnite Endgame. Nyní zbývá už jen jediná otázka. Těšíte se na něj nebo na nový film Avengers: Endgame? Napište nám do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama