MK11 bude dostávat obsah po několik let
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MK11 bude dostávat obsah po několik let

MK11 bude dostávat obsah po několik let

Radek Raudenský

Radek Raudenský

25. 4. 2019 10:44 5
Reklama

CEO Warner Bros. David Haddad se dnes na GamesBeat summitu v Los Angeles rozpovídal o jejich nejnovější hře Mortal Kombat 11. Dle jeho slov Mortal Kombat 11 zažil nejlepší start ze všech her z této 27 let staré série.

Mortal Kombat 11 vyšel 23. dubna na XONE, PS4, Nintendo Switch a PC a dočkal se velice kladných hodnocení, mimo jiné se o něm rozpovídal i Pavel Makal ve svém reportu z Londýna. David Haddad nám neprozradil přesná čísla prodaných kopií, ale například Mortal Kombat X prodal za první 4 měsíce 5 milionu kopií.

Výkonný ředitel také promluvil o budoucnosti MK11. NetherRealm prý plánuje vydávat nový obsah po několik let. Bude se jednat zejména o postavy, oblečení či mapy. Mortal Kombat 11 se tak nejspíše zařadí do škatulky „hry jako servis“, kdy bude MK11 přinášet zisky i mnoho let po vydání.

Haddad se sice nezmínil o tom, kdy se prvního DLC dočkáme, již nyní ale známe nového mága Shang Tsung, kterého studio NetherRealm oznámilo. Datamineři navíc v souborech hry nalezli i zmínky o postavách jako Joker, Terminator či Ash Williams. I když se zatím jedna o pouhé spekulace, Joker byl již součástí Mortal Kombat vs. DC Universe.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama