Známe datum E3 konference Square Enix
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe datum E3 konference Square Enix

Známe datum E3 konference Square Enix

Filip Švácha

Filip Švácha

24. 4. 2019 14:05 4
Reklama

I japonská společnosti Square Enix rozhodně patří mezi firmy, které mají každoročně konferenci na E3 a letos se na tom nic nemění. Tento rok nám nově budou své projekty předvádět už v pondělí, ovšem kvůli časovému posunu nás bude tradičně čekat noční sledování, přesněji ve tři ráno následujícího dne.

Nejdůležitější otázkou ale je, co na konferenci asi tak uvidíme, obzvlášť vzhledem k tomu, že ta minulá se upřímně zas tolik nepovedla. Bylo divné, když jedna z vlajkových lodí firmy Kingdom Hearts 3 měla vlastní ukázky na konferencích Microsoftu a Sony. Dále jsme se mohli podívat na akčního The Quiet Mana, který ale dopadl dost diskutabilně a ze hry Babylon's Fall, na níž Square Enix spolupracuje s PlatinumGames, jsme neviděli skoro nic. Bylo by tedy na místě s tím letos něco udělat.

Kingdom Hearts 3 už fanoušci dávno hrají, takže by tím měl vzniknout prostor pro další větší tituly. Už dlouho jsme neslyšeli o ničem ohledně remaku Final Fantasy VII. Projekt byl nakonec převzat do interní péče, to když se Square Enix rozhodl o ukončení prací ze strany týmu CyberConnect2, jenž měl remake na starosti. Je také pravda, že už jsou to dva roky od vydání skvělého Nier: Automata, tudíž bychom se mohli dozvědět o dalších plánech legendárního tvůrce Yoka Tara.

Nesmíme ale zapomenout ani na asi nejpravděpodobnější titul, který na konferenci uvidíme. Je to už před lety oznámená hra ze světa Avengers, na níž pro Square Enix pracuje Crystal Dynamics. Z ní jsme zatím bohužel neviděli vůbec nic, takže podle nás je pomalu na čase něco ukázat. Bylo by celkem logické tento krok udělat, když už polovina světa blázní z Avengers: Endgame. Nechme se tedy překvapit, nebudeme muset čekat zas tak dlouho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama