Frostpunk prodal přes 1.4 milionu kopií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Frostpunk prodal přes 1.4 milionu kopií

Frostpunk prodal přes 1.4 milionu kopií

Radek Raudenský

Radek Raudenský

24. 4. 2019 17:02 3
Reklama

Přesně před rokem spatřila světlo světa hra Frostpunk od studia 11 bit. To má za sebou již velmi úspěšnou hru This War of Mine. A právě dnes, rok po uvedení Frostpunk, nám 11 bit studios oznámilo, že prodalo již přes 1.4 milionu kopií této mrazivé hry.

A to je velmi pěkně číslo. Jak studio tvrdí, náklady na vytvoření hry se podařilo zaplatit po pouhých 66 hodinách od spuštění prodeje. Navíc Frostpunk je zatím dostupný pouze na PC a konzolová verze se chystá během letošního léta, je tak možné, že překoná i This War of Mine.

Důležité je také říci, že právě díky úspěchu Frostpunk se mnoho hráčů začalo zajímat i o další hry studia 11 bit, díky čemuž se prodeje This War of Mine navýšily až na 4.5 milionů kusů. Pro Frostpunk se v tuto chvíli kromě portu na konzole plánují také dvě DLC. „Nechceme, aby lidé platili za všechno. Proto jsme do hry zdarma přidali endless mód a příběhovou kampaň The Fall of Winterhome. A pokud si myslíme, že něco opravdu stojí za připlacení, potom to dáme do obchodu jako placené DLC. Ale rozhodně nechceme být společnost, která všechno zpoplatní.“ Očekáváme tak, že nadcházející DLC budou opravdu nabité obsahem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama