Další postava do For Honor už za chvíli
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další postava do For Honor už za chvíli

Další postava do For Honor už za chvíli

Filip Švácha

Filip Švácha

24. 4. 2019 12:50 1
Reklama

Ubisoft i po dvou letech stále podporuje ne zcela pozitivně přijatou akci For Honor a přidává do ní další a další hratelné postavy. I když bychom si asi mohli myslet, že titul zanikne a francouzský vydavatel raději připraví nějaké pokračování, není tomu tak, protože si pro nás v rámci druhé sezony nachystali nového samurajského hrdinu Hitokiriho.

Ten bude hratelný jak v ženské (Sakura), tak i v mužské variantě (Yato). Obě se pyšní démonickým hlasem, který ve všech nepřátelích vyvolává pocit bezmezného strachu a nebezpečně vyhlížející válečnou sekerou Masakari. Stačí je potkat na bojišti a už se vám třesou kolena. Bohužel ale přesně nevíme, jak bude v bitvě fungovat.

Kromě nové postavy se také v rámci updatu dočkáme další mapy jménem Canopy a několika změn pro třídy Warbringer a Raider. Celá tahle sranda vyjde už zanedlouho, konkrétně 2. května. Hrajete ještě někdo For Honor, nebo vás tahle převážně online řezba se zajímavě navrženým soubojovým systémem zcela minula a spíše holdujete něčemu jinému? Dejte nám vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama