Nolan North vypráví o Uncharted 5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nolan North vypráví o Uncharted 5

Nolan North vypráví o Uncharted 5

Marek Selinger

Marek Selinger

23. 4. 2019 13:42 2
Reklama

Jméno Nolana Northa je v herním světě dost profláklé. Ostatně když je spojováno se sériemi jako The Last of Us, Assassin’s Creed, Destiny nebo Uncharted, je velká šance, že ho zaregistrují (desítky) miliony hráčů. Právě tento americký herec sehrál v uplynulé dekádě výraznou roli v posledně jmenované franšíze, kdy se postaral o ztvárnění hlavního hrdiny Nathana Drakea. Nyní v rozhovoru pro web OnlySP promluvil o možnosti vydání dalšího Uncharted.

A jeho slova moc povzbudivá nejsou, osobně si totiž nemyslí, že se v nejbližších letech dočkáme dalšího pokračování této dobrodružné série. „Vím, že opravdu hodně lidí chce další Uncharted, je opravdu dobře, že fanoušci touží ještě po jednom díle. Na druhou stranu si myslím, že nám v tomto ohledu tak trošku ujel vlak,“ snižuje šance na případné Uncharted 5 North. Stále si však uvědomuje, že Nathan Drake je pro mnohé fanoušky modlou, se kterou strávili posledních 12 let.

Jak vývojáři z Naughty Dogu, tak ani North sám nevěděl, zdali po prvním díle z roku 2007 můžou počítat s případnou dvojkou. „V době, kdy vyšel Drake’s Fortune jsme společně neměli tušení, jestli ještě někdy budeme ve spolupráci pokračovat. Když už ale o tom bylo rozhodnuto, hrozně jsem se těšil. Následně po Among Thieves v roce 2009 jsme ale už věděli, že vyjde i třetí díl. A následně i čtvrtý,“ osvětluje vývoj série americký herec. Následně si ale sám uvědomil, že pětka již třeba nikdy nevyjde: „To jsem si řekl ‚co dál?‘. Bylo to takové hořkosladké. Ve výsledku jsme byli však pyšní na to, co jsme dokázali a pokud se jak Sony, tak i Naughty Dog rozhodnou v sérii [v té hlavní, číslované, pozn. redakce] nepokračovat, je to v naprostém pořádku,“ uzavírá celé povídání Nathan Drake.

Po čtvrtém Uncharted jsme se dočkali odbočky The Lost Legacy, ve kterém však hrály hlavní roli ženské hrdinky, Chloe Fraser a Nadine Ross. Následně se pozornost autorů kompletně zaměřila na druhý díl The Last of Us. Zůstává otázkou, zdali na příští generaci Playstationu se ještě najde místo pro Nathana Drakea, osobně bychom si tipli, že se ještě nějakého dílu dočkáme. Věčně vtipný hrdina v něm ale bude absentovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama