Sledujte 30 minut z horroru Chernobylite
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte 30 minut z horroru Chernobylite

Sledujte 30 minut z horroru Chernobylite

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

21. 4. 2019 15:23 1
Reklama

Polští vývojáři z The Farm 51 se nedávno vydali na Kickstarter požádat fanoušky o finanční podporu na dokončení jejich sci-fi survival horroru Chernobylite, a už teď mohou slavit. Do konce kampaně zbývá ještě více než 20 dní a cílová částka 100 000 dolarů už byla vybrána. Ta by měla zhruba dvacetičlennému týmu pomoci s další částí vývoje, než s Chernobylite letos na podzim vstoupí do Steam Early Accessu.

Jelikož kampaň ještě není zdaleka u konce a každý dolar navíc se hodí, připravili autoři 30 minut dlouhé gameplay video prezentující hlavní prvky hratelnosti, které by mělo přilákat další fanoušky. Záběry pocházejí z pre-alpha demoverze, kterou si budete moci v případě příspěvku alespoň 15 dolarů zahrát také. Měla by nabídnout zhruba něco přes hodinu herní doby a zpřístupněna by měla být v průběhu května.

Ze záběrů je jasné, že přestože hra potřebuje ještě trochu péče, nedostatkem herních mechanismů rozhodně netrpí. Sběr různých surovin můžete využít k vaření či vybavování vlastní základny, průzkum okolí vám usnadní možnost oskenovat interaktivní předměty. Prostředí se bude navíc proměňovat na základě denní doby a počasí.

Pokud se odhodláte ke kontaktu s ostatními, můžete zvolit tichý postup nebo využít některou ze střelných zbraní. Ne každý je ale vaším nepřítelem a některé postavy můžete zachránit a získat tak přístup k jinak uzamčenému úkolu. Hra nabídne i možnosti volby v dialozích, které bude následně reflektovat. Na zpestření je připraveno několik miniher a těšit se můžeme i na náhodně generované události.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama