Chystá se dokument o vývoji God of War
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se dokument o vývoji God of War

Chystá se dokument o vývoji God of War

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

21. 4. 2019 10:05
Reklama

Vývojáři ze studia Santa Monica se s posledním dílem série God of War vydali na nelehkou cestu. Výrazná změna hratelnosti oproti předchozím dílům nemusela sednout úplně každému, nakonec to ale dobře dopadlo a na hodnoceních recenzentů i fanoušků je jasně znát, že se oblíbená značka vydala správným směrem. Pokud vás příběh jedné z nejlepších her této generace zajímá více, už brzy budete moci nakouknout do zákulisí vývoje.

U příležitosti ročního výročí od vydání God of War si pro nás autoři totiž připravili oznámení dokumentu s názvem Raising Kratos, který by se měl již brzy objevit na oficiálním YouTube kanále PlayStationu. Vývoj hry byl totiž zmapován stovkami hodin videozáznamu a na ty nejzajímavější momenty se podíváme v celovečerním dokumentu.

Hrubou představu o jeho obsahu si můžete udělat ze zveřejněného traileru. Podíváme se na počátky vývoje, odhalení hry veřejnosti, dojde na rozhovory s vývojáři i samotnými herci. Cílem Raising Kratos bude především ukázat, jaké překážky je potřeba po několik let při vývoji takhle velké hry překonávat a přiblížit divákům pocit nejistoty, který celý tým při tvorbě God of War doprovázel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama