Transistor je zdarma na Epic Games Storu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Transistor je zdarma na Epic Games Storu

Transistor je zdarma na Epic Games Storu

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

20. 4. 2019 12:30 2
Reklama

Rozdávání her zdarma v podání Epic Games Storu pokračuje. Logická hra The Witness už má zpátky svou obvyklou cenovku a po následující dva týdny si místo ní budete moci zdarma aktivovat akční RPG Transistor. Akce končí 2. května, kdy Transistor v nabídce bezplatných her vystřídá další zajímavý titul – World of Goo.

Transistor vyšel v květnu roku 2014 a na serveru Metacritic.com si dodnes drží skvělé hodnocení 83 bodů. Hra studia Supergiant Games díky své grafické stylizaci příliš nezestárla a i dnes jistě dokáže zaujmout. Kromě nestárnoucího vzhledu se ale můžete těšit především na originální hratelnost, která chytře kombinuje izometrické RPG v reálném čase a tahovou hru.

Word of Goo už má za sebou více než deset let existence, během které se dostala na spoustu různých platforem. Jediný titul nezávislého dvoučlenného týmu 2D Boy si od recenzentů drží dokonce 90 bodové hodnocení a jednoznačně patří k tomu nejlepšímu, co z indie scény vzešlo. Ve hře budete pomocí lepkavých kuliček stavět stále větší konstrukce, které vám pomohou v překonávání jednotlivých úrovní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama