Podpořte deskovou hru podle Bloodborne
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podpořte deskovou hru podle Bloodborne

Podpořte deskovou hru podle Bloodborne

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

20. 4. 2019 13:55 8
Reklama

O firmě CMON jste ve spojitosti s deskovými hrami možná už slyšeli. Dokonce možná i ve spojitosti s Bloodborne. Za její karetní hrou z roku 2016 totiž stojí Eric M. Lang právě ze zmíněné společnosti, který aktuálně se svým kolegou Michaelem Shinallem připravuje plnohodnotnou deskovou hru Bloodborne. Financovat se bude přes Kickstarter a její podobu si můžete prohlédnout v novém traileru.

Kampaň na podporu hry odstartuje 23. dubna a v následujících týdnech se popere o přízeň fanoušků. Konkrétní odměny a jejich cenu v tuto chvíli ještě bohužel neznáme, autoři si ale pro Kickstarter připravili akce, v rámci kterých se můžete během nákupu v první den dočkat speciální slevy a po celou dobu kampaně bude navíc k dispozici i exkluzivní figurka.

Zmenšených postav ze hry bude její desková odnož obsahovat zhruba 15 a půjde jak o samotné lovce, tak i nepřátelská monstra. Během hraní samozřejmě navštívíme známá místa z předlohy, herní mapu si ale pokaždé budete stavět jinak, což se má postarat o dostatečnou znovuhratelnost. Tu podpoří i fakt, že váš lovec se bude postupně zlepšovat ve čtyřech schopnostech, které budete mít každou hru také odlišné.

Nejlepší představu si o hře uděláte z velmi dobře zpracovaného traileru. Nutno uznat, že atmosféru hry zachytila deskovka přes své omezené možnosti skvěle a v tomto směru rozhodně nebude dělat Bloodborne ostudu. Yharnam i jeho obyvatelé vypadají velice autenticky a už v tuto chvíli asi není potřeba pochybovat o tom, jestli Bloodborne: The Board Game v kampani uspěje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama