GTA 6 se objevilo v životopisu vývojáře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GTA 6 se objevilo v životopisu vývojáře

GTA 6 se objevilo v životopisu vývojáře

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

20. 4. 2019 15:57 4
Reklama

Když se řekne Rockstar Games, většině videoherních fanoušků automaticky naskočí série Grand Theft Auto. Ta začala už v roce 1999 a během následujících let se dočkala mnoha úspěšných pokračování. To poslední s názvem Grand Theft Auto V už ale vyšlo před téměř šesti lety, a tak už je možná čas na další díl.

Alespoň to napovídá životopis grafika Bibina Michaela, který se v něm chlubí modelováním vozidel pro GTA 6. V Rockstaru měl být zaměstnaný pouze několik měsíců, přičemž se měl podílel i na rozšiřujícím obsahu pro aktuální GTA 5. Jeho jméno se navíc objevilo i v děkovné sekci další hry ze stáje Rockstar Games – Red Dead Redemption 2.

Do jaké míry lze tomuto úniku věřit necháme na posouzení každému z vás. Faktem ovšem je, že poslední díl série Grand Theft Auto se se svými astronomickými prodeji stal nejvýdělečnějším produktem zábavního průmyslu, takže tahle značka asi jen tak neskončí. Pátý regulérní díl zůstal díky znovuvydání na současnou generaci konzolí a online režimu aktuálním déle, než se od hry původně čekalo, přesto už má svá léta a fanoušci by po další hře jistě hladově skočili.

Pokud je GTA 6 skutečně ve vývoji, pravděpodobně se ho ještě nějakou dobu nedočkáme. Vývojáři teprve před půl rokem dokončili vývoj druhého dílu Red Dead Redemption, se kterým ještě posunuli hranice komplexnosti svých her, a takové rozhodně nevznikají přes noc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama